<

KB 110/500-265

AP kilverbakken

AP leveller BullBlaster

AP levellers

AP Powerblade 2200

AP powerblades

AP grader Tornado

AP voorbouwgraders

AP DBH

AP schuifborden

Trekkerschaaf kaal.jpg

AP trekkerschaven

AP scraper

AP scrapers

VHZ 2500

AP veegmachines

Sneeuwveger kaal.jpg

AP sneeuwvegers

AP leveldumper

AP leveldumpers

Totaaloverzicht website.jpg

Lasers en statieven

productgalery grondv machinecontrol.JPG

Laser- en GPS-besturingen

>

Product gallery earth moving

 
 
 
Lasers en statieven
Algemeen Technische gegevens Foto's Video en film Brochures Dealer adressen

Lasers en statieven

 

AP Machinebouw is dealer van Topcon-lasers en -machinebesturingen.

 

Horizontale bouwlasers

De RL-H4C is een betrouwbare, robuuste allround bouwlaser die de kwaliteit en de efficiency van het werken verhoogt. Hoge horizontale nauwkeurigheid, afschotfunctionaliteit en een extra groot bereik in één zeer robuuste behuizing. Vanwege de uitstekende specificaties te gebruiken onder de zwaarste omstandigheden, zelfs in de sneeuw. 

 

Afschlotlasers

De RL-100 1S heeft een (enkel) afschotbereik van -5% tot +25% en wordt compleet geleverd met de LS-80A handontvanger, baakklem, accu en lader. De RL-100 2S heeft een (dubbel) afschotbereik van maximaal +/- 10% op de X-as of -5 tot +25% op de Y-as. Met de RC-afstandbediening kunnen alle functies van de laser tot op 300 meter van de laser bestuurd worden. 

De RT-5SW is een afschotlaser met automatische uitlijning met een afschotbereik van : X: +/- 10%, & : +/- 25%. Voorzien van een automatische temperatuurcorrectie en een instelbare windgevoeligheid. 


 

Nieuw is de RL-SV2S, een horizontale, professionele bouwlaser voor binnen en buiten (ook vertikaal te gebruikten). Voorzien van een LS-80L ontvanger met groot bereik en een RC-60 afstandbediening. 

 

Machine-ontvangers
 

LS-B10
Deze zeer compacte machine-ontvanger is slechts 18 cm groot. Samen met de magneet-snelklem ideaal voor kleine graafmachines. De verschillende kleuren-LED's zorgen ervoor dat u vanuit uw ooghoek kunt zien of de ontvanger te hoog of te laag staat. 

 

LS-B10W
De LS-B10W heeft dezelfde eigenschappen als de LS-B10 met dien verstande dat u hiermee draadloos kunt werken. Om de zichtbaarheid te vergroten kan in de cabine een RD-100W afstand-display worden toegepast die dezelfde informatie aan de machinist doorgeeft als de informatie die zichtbaar is op de ontvanger. Met de geïntegreerde CAN support kan dit systeem flexibel worden ingezet bij (toekomstige) automatische machinebesturingssystemen. 

 

 

LS-B110
De LS-B100 serie omvat de LS-B100, LS-B110 en de 110W. Deze serie biedt de hoogste nauwkeurigheid en een groot werkbereik. Ze beschikken over een hellings- en een loodindicator, waarmee nog sneller en nauwkeuriger gemeten kan worden. De offset van de "on-grade" positie is bij deze ontvanger te wijzigen, waardoor u een groter werkgebied creëert. De LS-B110 is ook op de Topcon controlbox aan te sluiten waardoor u de hydrauliek van uw machine kunt aansturen. 

 

 

RD-100W
De remote display RD-100W geeft alle informatie van de ontvanger weer zodat deze snel in de cabine van de machine af te lezen is. De RD-100W is draadloos verbonden met de LS-10W of LS-B10W en geeft de machinist constant, real-time diepte-, helling- en loodinformatie.

Statieven

Voor gebruik in de land- en wegenbouw verkoopt AP stevige aluminium statieven. Er zijn drie gangbare modellen tot een hoogte van 3900 mm. 
Al deze statieven zijn door middel van een slingerbediening te verstellen in hoogte. Groot voordeel van deze aluminium statieven is dat deze licht in gewicht zijn en dus makkelijk te verplaatsen. 

 

 


Lasers en statieven

Lasers en statieven

 

Zie "brochures"

Totaaloverzicht website.jpg
AG GPS X20.jpg
LS-B100
RT-5SW afschotlaser.png
RL SV2S
RL-H4C
Detail statief.jpg
Statief.jpg
MQ-002
MQ268VLS-21

Bel of mail ons voor meer informatie.

Telefoonnummer : 0527 618 246. Emailadres : info@apmb.nl