Product gallery agriculture 

<

KB 110/500-265

AP kilverbakken

MV 3500

AP multivorken

AP 2200 DB

AP kuilhappers

AP PG 2200

AP Grijpbakken

VDC

AP voerdoseercontainers

AP ASM

AP instrooibakken

AP Speedy

AP veegbanden Speedy

VHT 1500

AP veegmachines

AP VHS

AP sneeuwvegers

AP drainagemachine

AP drainagemachines

AP greppelfrees

AP greppelfrees

>
 
 
AP Grijpbakken
Algemeen Technische gegevens Foto's Video en film Brochures Dealer adressen

AP grijpbakken 

 

Type PG/TG

De AP grijpbakken, type PG/TG, zijn uitermate geschikt voor gebruik aan voorladers, verreikers en middelgrote shovels. De machines hebben een vlakke bodem waardoor er geen restproducten in de bak kunnen achterblijven; daarnaast is hij hierdoor eenvoudig schoon te maken.

De verhoogde achterkant voorkomt morsen. De PG/TG is voorzien van zware draaipunten met hard-verchroomde pennen en kan worden geleverd met alle gewenste snelwisselhaken (schroefbaar). 

De types PG zijn voorzien van vaste tanden, de types TG zijn uitgerust met verwisselbare tanden. 

 

Type PGX/TGX

De AP grijpbakken, type PGX/TGX, zijn zware, robuuste machines met een grote inhoud, geschikt voor gebruik aan zware verreikers of shovels. Door de extra verstevigingsstrip in de bodem van de bak is deze extra stevig en kan de PGX/TGX de zwaarste klus aan.

De verhoogde achterkant voorkomt morsen. De PGX/TGX is voorzien van zware draaipunten met hard-verchroomde pennen en kan worden geleverd met alle gewenste snelwisselhaken (aangelast).

De types PGX zijn voorzien van vaste tanden en een extra zwaar frame met 3 scharnierpunten, de types TGX zijn uitgerust met verwisselbare tanden en een extra zwaar frame met 2 scharnierpunten. 

AP Grijpbakken

 

 

AP PG 2200
AP PG 2200
AP PG 2200
AP PG 2200
AP PGX 2500
AP PGX 2800
AP PGX 2500
AP TGX
AP TGX
AP TGX

De verkoop van deze machines gaat via landbouwmechanisatiebedrijven. Belt u ons gerust voor meer informatie of voor advies op maat.

Telefoonnummer : 0527 618 246. Emailadres : info@apmb.nl